Terror i Boston Marathon när skådespelare spelar olycksoffer och får donationer

Den amerikanska organisationen FEMA har information på sin hemsida om hur det går till att vara skådespelare och spela terroroffer, och det är något som de gjort bruk utav vid tidigare terrorkatastrofer som alla har det gemensamt att det varit en stor terrorövning på samma dag, tid och plats. (9/11 New York, 7/7 London, Oklahoma, Madrid, etc). Händelsen i Sandy Hook ligger närmast till hands då CNN och andra kanaler troget den politiska makten visat upp en rad skådespelare som gjorde vad de kunde för att pressa fram tårar utan att någon gång lyckas trots stora ansträngningar. Märkligast var Gene Rosen som de största TV-kanalerna lät snörvla i  TV-rutan (dock utan tårar) och berätta om hur dessa barn hittades i hans trädgård där de släppts av en busschaufför (!). Men ingen avslöjade det faktum att Gene är aktiv i en skådespelarförening. Vi har även kunnat se att FEMA beställt ett stort gäng “dödsintyg”, och man kan fråga sig varför? Det vi vet är att FEMA vill att dessa övningar ska vara så levande och naturtrogna som möjligt. Det är osäkert vad dessa terrorövningsskådespelare får i betalning, men de kan i alla fall trösta sig med att de får ENORMA inkomster genom de Donationssidor som de lagt upp på webben efter terrorhändelserna. (Helt ofattbara summor.)

När det gäller Sandy Hook så lades sådana sidor upp samma dag som händelsen, och i minst ett fall INNAN det var bekräftat att barnet i fråga avlidit. (Det var t o m så att man hittat Facebooksidor om Donationer ett par dagar innan händelsen utspelade sig, men det kanske går att förklara på något sätt.) Om barnet i fråga (Emelie Parker) verkligen har avlidit vet vi fortfarande inte eftersom det inte går att lita på något som media presenterar. Det vi däremot har kunnat se i en film är hur Emelie Parkers pappa (om det nu stämmer) leende går ut genom en byggnad där han träffat bland annat president Obama. En bild har visats där hela familjen Parker – inklusive en flicka som är misstänkt lik Emelie – och Obama står nöjt leende EFTER händelsen. Pappan går vidare rakt till en väntande filmkamera och skojar om huruvida det är tänkt att han ska läsa innantill eller ej, och vi kan sedan se hur han tar en paus, och totalt ändrar ansiktsuttryck då han skrynklar ihop ansiktet och med tjock röst (utan tårar förstås) berättar att hans dotter förolyckats. Det är förstås inget bevis, men ihop med annan information om honom och hela händelsen så blir man minst sagt misstänksam och vill ställa frågor. Men obekväma frågor har visat sig vara mycket impopulära i dessa sammanhang, och det heter att ofta att de inte vill diskutera mer med hänsyn till offren och deras familjer.

(Kolla mer på min youtubekanal, men tänk på att det inte är ovanligt att sådana filmer tas bort från Youtube och även blockeras på sociala medier som Facebook – i det fall du upptäcker att de är borta. Det händer även att ägaren till sådana oönskade filmer varnas och/eller plockas bort från Youtube. Vi måste tyvärr vara beredda på ännu starkare censurering i framtiden om någon vill visa annat material som inte går ihop med den officiella bilden som den ledande klicken vill få fram.)

Hur som helst gäller det nu händelsen i Boston Marathon som liksom Sandy Hook-händelsen är totalt fullsmockad med motsägande uppgifter, anomalier och rena lögner. Det är förstås ingenting som svensk media tar upp eftersom svenska journalister troget följer amerikansk mainstream media, och precis som dem viftar bort alla andra uppgifter med en enkel anklagelse om “konspirationsteorier i likhet med att tro på en platt jord”, och vips är problemet med alla paradoxer borta, och de slipper därmed att överhuvudtaget läsa och undersöka vad som inte går ihop vad gäller den officiella förklaringen.

Nedan kan du se videor från Alex Jones och en man som kallar sig havf8 på Youtube. Den förre beter sig ibland som han har  ADHD pga sin yvighet, men han presenterar mycket intressant FAKTA och tack och lov så brukar han för det mesta sortera ut vad som är just fakta och vad som är spekulationer. Havf8 är inte kristen som Alex Jones, och jag säger det så att du är beredd på vissa svärord från hans sida. Jag lägger upp videorna för att du ska kunna ta del av det viktiga material som han presenterar, så du får försöka bortse från det sätt han ibland uttrycker sig på. (Sen håller jag inte med allt dessa gossar säger bara för att jag lägger upp dessa videor.)

Du kan se i en film hur en person fått BÅDA sina ben avhuggna av bombexplosionen, men frågan är om det är sant? De som är medicinskt kunniga verkar vara eniga om att man inte kan klara sig med båda benen avhuggna en längre tid, men att det finns chanser om man får snabb hjälp genom att någon trycker ihop öppningarna för att stoppa blodflödet och sedan snabbt tas till sjukhus. Ingenting av detta inträffade dock vad gäller den här personen som misstänks vara en redan amputerad person som skadats i Afghanistan (som med lite hjälp justerat hår och näsa). Trots att han var den på gatan som var allra mest skadad så var det ingen som ens tittade åt honom under flera minuter. Däremot kan man se från en sekvens strax innan hur en stor svart kvinna dolt hans ben genom att böja sig över honom – förmodligen för att skymm när han ordnade med sina fejkade skador. Man kan se hur han sedan lyfter sina ben över kvinnan för att ligga själv på gatan, och man kan se något som förmodligen är tänkt att se ut som en benpipa men som i stället verkar vara ett alldeles spikrakt stålrör som sticker ut (som en benprotes passar i). Det borde FORSA ut blod från hans ben men det gör det inte. Några foton visar massor av röd färg på gatan under honom, men man kan även se något som ser ut som blodpåsar (rödfärg) på gatan. Blod är annars mörkt i en sådan miljö, och det borde snarare gå mot brunt, men det här blodet är knallrött. Man kan även se en person som kastar något pulver över de skadade, och man kan fråga sig om det är för att det ska se ut som personerna är tilltygade och dammiga av explosionen? Det sista vi kan se gällande den dubbelamputerade killen är hur han skjutsas i rullstol på gatan utan att verka ha det minsta ont, och märkligt nog är det den svarta kvinnan – som tidigare “hjälpt” den här killen – som läggs på bår där hon sedan ligger med stora skräckslagna ögon. Bedöm själva, och vill du se ännu fler filmer så kan du klicka på dessa personers namn så att du kan se deras kanaler.

Det finns även försök till försvar för den här killen (Jeff Bauman) där han bl. a besöker sjukhus, men det löser inte ovan problem och det kan även handla om en tidigare tagen bild och/eller photoshop. Om det handlar om ett skådespeleri så borde hans familj ha känt till det, vilket är en förutsättning för att det ska lyckas.


Editor's Picks