Karl Hedin, intervju, föredrag om varg samt om orättvisa åklagare

false sheepVet folk om att detta kan inträffa i Sverige?

Man behöver inte vara intresserad av vare sig jakt eller vargar för att tjäna på att lyssna och/eller läsa om vad som hände Karl Hedin och andra jägare 2018, samt andra jägare i Lillhärdal 2012. Det kan nämligen vara nyttigt att se vilket maktmissbruk som förekommer i Sverige, och att det inte bara var i DDR som poliser kunde dyka upp i hemmet för att dra med oskyldiga människor till finkan utan att de ens fått veta vad saken gäller samt utsättas för påtvingad sömnbrist. Ja, utan att myndighetspersonerna ens bryr sig om huruvida en jakthund klarar sig hemma utan en husse/matte som kan ge den mat. Det verkar åtminstone inte handla om omtanke för vare sig djur, människor eller människors skattepengar.

I fallet i Lillhärdal tog det 3,5 år efter händelsen (när ett stort pådrag av myndighetspersoner baserat på förutfattade meningar om vargjakt slog ner på ett jaktsällskap som var ute för att söka bäverspår) tills att jägarna äntligen blev friade från alla misstankar i Domstol. Hur kunde fallet ens leda till åtal med tanke på att man inte kan skjuta varg utan vapen? Kunde man inte räkna ut att man borde lägga ner sådana tankar direkt för att inte orsaka lidande för oskyldiga människor och för att inte behöva kräva flera miljoner av skattebetalarnas pengar?

Det är skrämmande att läsa (fallet 2012) hur en orättvis åklagare (Åse Schoultz) utan grund och lagvidrigt kan se till att få jägare anhållna, häktade (inledningsvis med fulla restriktioner) och sedan åtalade trots att det självfallet inte ens förelåg ringa misstankar om brott då sällskapet inte bar vapen? Åtal skulle väckas senast maj 2012, men skjuts upp 11 gånger av Mora Tingsrätt efter åklagarens begäran. Först 26 månader senare, i juli 2014, så väcks till slut åtal! Dessvärre var Åse inte ensam att sköta sitt jobb dåligt, för även åklagare Christer B Jarlås, Naturbevakaren Mats Hallin, etc, borde inneha andra jobb. Hur kan dessa personer ens sova om nätterna när de tänker på vilket onödigt lidande de utsatt människor för under flera års tid och utan grund? Eller tänker de ens på att oskyldiga människor hängts ut som skurkar med namn och bild i media och att de inte kunnat få ro tills hela mardrömmen äntligen slutade? Kan kanske ryggdunkande liksom skydd hos likasinnad myndighetspersonal få dem att känna sig trygga med sig själva trots sitt orättvisa yrkesutförande?

Människor borde betraktas som oskyldiga tills motsatsen bevisats.

Och ja, om man nu vill starta polisärenden baserat på indicier, varför då inte börja rota lite kring turerna hur ny varg verkar ha placerats ut och orsakat utökad vargpopulation i Värmland? Det finns misstankar gällande både personer och en organisation (Projekt Varg) men här kanske det saknas intresse hos myndigheterna att gå vidare?

En annan fråga ur ett större perspektiv är varför kärleken till rovdjur är viktigare än välbefinnandet för får, hundar och människor? Privata skogsägare kanske känner sig tvingade att lägga ner sin verksamhet pga alla risker, kostnader och den ständiga oron. Andra kanske avskräcks för att skaffa sig hus på landet pga omkostnader för att få en godkänd vedspis och brunn, liksom nya krångliga EU-regler vad gäller vapen (som Sverige krånglar till ytterligare). Man kan konspirera om den allra yttersta eliten försöker reducera privatpersoners vilja att äga egen skog, och i stället endast låta några få och pålitliga storägare ha rollen som skogsägare? Det skulle passa in i en framtida globalistisk bild av både Sverige och Europa (och världen), med en kommande världsregering där vi tvingas in under ett och samma styre. En sådan konspiration anklagar jag inte ovan människor för, men en del myndighetspersoner lyder bara sina överordnade, som i sin tur gärna vill lyda sina överordnade, osv, för att känna att man gör ett bra jobb och lyckas med övergripande mål.

Se intervju och föredrag nedan för att få en inblick in vad som hände, eller beställ böckerna De jagade jägarna (om 2012) samt Maktmissbruket (om 2018)


Editor's Picks

Editor's Picks