Back

๐‘ซ๐‘ถ๐‘ตโ€™๐‘ป ๐‘ท๐‘ณ๐‘จ๐‘ช๐‘ฌ ๐‘ฎ๐‘ถ๐‘ซ ๐‘ฐ๐‘ต ๐‘จ ๐‘ฉ๐‘ถ๐‘ฟ


A colleague was in my room and we were conversing. Then, it got to a point where he said something like if something was after him and he came to my room for solace, theyโ€™ll come to the room and take him, leaving only me.

And I didnโ€™t even know when I said, โ€˜๐‘คโ„Ž๐‘Ž๐‘ก๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘ก ๐‘–๐‘  ๐‘กโ„Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘  ๐‘ก๐‘œ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ ๐‘’ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘œ๐‘ก ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ ๐‘’ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘œ ๐‘š๐‘ฆ ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘œ๐‘š ๐‘œ. ๐‘†โ„Ž๐‘’๐‘ฆ ๐‘กโ„Ž๐‘’๐‘ฆ ๐‘ค๐‘Ž๐‘›๐‘ก ๐‘ก๐‘œ ๐‘๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘›๐‘–? ๐ผ๐‘›๐‘ ๐‘–๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘ฆ ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘œ๐‘š? ๐‘Šโ„Ž๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐ผ ๐‘Ž๐‘š? ๐‘‡โ„Ž๐‘’๐‘ฆ ๐‘ค๐‘œ๐‘›โ€™๐‘ก ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘˜๐‘›๐‘œ๐‘ค ๐‘คโ„Ž๐‘Ž๐‘ก โ„Ž๐‘–๐‘ก ๐‘กโ„Ž๐‘’๐‘š.โ€™

We were obviously joking about something chasing my colleague, but I was quite surprised by my own confidence in Godโ€™s protective hands. I love that I can trust Godโ€™s mighty Hands to fight for and with me. You know, sometimes, I find myself not remembering that I have God, but Iโ€™m glad Iโ€™m gradually growing to the point where Iโ€™m coming to a perfect awareness of Godโ€™s protection.

And just then the devil tried to accuse me of my fear for creeping animals.

I chuckled.

How can someone who cannot stand anything creepy stand against other things?

๐˜š๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ฐ, ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ. ๐˜•๐˜ข ๐˜Ž๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ.

Or letโ€™s just say, Iโ€™m just standing inside him.

God can always be a safe place for us. We shouldnโ€™t limit the areas God can work in our lives. God shouldnโ€™t be in a box. Heโ€™s not just a Consuming fire. Heโ€™s also a Lover. Heโ€™s not just a Provider. Heโ€™s also our Protector.
So much we have in Christ, so much God has promised us in His Word. We have to come into knowledge of what God has promised us and activate those dimensions in our lives.

Reader, you can be that too.
You can have in God a safe place you can run too.
How? Donโ€™t stay far away from him. Remind yourself of what the Bible says about the sanctifier and the sanctified being one.
You, my darling canโ€™t be left out.
You shouldnโ€™t be left out.

There is always room. Come snuggle in with the Father.

Weโ€™ve come to the end of todayโ€™s blog post, Iโ€™ll love to know what you think about what Iโ€™ve just shared. Thank you!

just.idara_

Joy Chinwendu Uchennaya currently resides in Lagos, Nigeria. Sheโ€™s a Christian and a Content Writer. She blogs @www.joyuchenaya.wordpress.com

A growing Copywriter and Social Media Manager. She loves networking with people and engaging in honest conversations about life and God. Here, she writes about her faith, kicking shame out, relatable life stories, challenges as a growing Christian and everything that needs to be discussed unashamedly.

Social platforms : Facebook @ Idara Uche, WhatsApp @ 08121558900, Instagram @just.idara_

Iโ€™d love to connect with you.
View more posts

Post navigation

Written by Joy Uchennaya, to read more sign up on https://joyuchenaya.wordpress.com/?.

Visit Crossmap Communities for Prayer requests

More from Joy Uchennaya

Related Blogs