Antikrists rike via globalisering och förakt för nationalism – Agenda 2030 – se film!

conspiracyHotet för länders överlevnad 

Det finns livsfarliga politiker inom bl. a. Bilderberggruppen (makteliten) som har som mål att orsaka kaos och fruktan hos jordens befolkning (gärna via false flag attacker och psy-ops), för att sedan träda in som en räddande ängel och erbjuda ordning och reda – via ett samhälle som är byggd på Big Brother och begränsad yttrandefrihet. Detta måste ske via upphörande av nationsgränser och länders suveränitet (så att de inte kan sätta sig till motvärn) för att i stället ha en centralt styrd förvaltning i globalismens anda via förslagsvis FN och underorganisationer. Därför gör gammelmedia – som alltid går globalisternas ärenden – vad de kan för att demonisera allt vad nationalism och patriotism heter, som om det vore något fult med gränser. Det är mångkulturens lov som i stället sjungs, och de många tragiska konsekvenserna som kommer i massinvandringens kölvatten förtigs. Ökad kriminalitet, ökat antal våldtäkter, skjutningar, rån, etc anses vara smällar man får ta för att uppnå diktatursamhället, liksom försämrad välfärd vad gäller sjukvård, äldrevård, LSS, skola, polis, infrastruktur, etc. Något försvar finns inte kvar, förutom NATO som ju ingår i det globalistiska styret.

Tyvärr finns många lurade “nyttiga idioter” (ett vedertaget uttryck som betyder “personer som löper andras ärenden utan att vara medveten om det”) som inte inser att de banar vägen för Antikrists globalistiska världsregering genom att kritisera nationalism. Även Alf Svensson, före detta KD-ledare förfasar sig över all form av nationalism när han kallar den generellt “den unkna nationalismen”. Det är möjligt att folk har försökt att kidnappa begreppet och få det till något fult och t o m fascistiskt, men det behöver inte betyda mer än kärlek till sitt land, sin egen kultur, historia och traditioner, utan att för den skull hävda att den är bättre än andras och måste påtvingas andra. Om judar, samer, finlandssvenskar, kurder och spanjorer finns som folk/folkgrupper, så finns väl också svenskar med sin egen historia och kultur?

Men även lurade människor, som löper den globalistiska maktelitens ärenden, är farliga människor eftersom de försöker få fler att ansluta sig till den grupp som likt en fårskock vandrar mot undergången. Eftersom Sverigedemokraterna är det enda regeringsparti som insett allvaret och för länge sedan insett vartåt det barkar, så gör förstås gammelmedia vad de kan för att demonisera partiet. Poletten har visserligen ramlar ner för fler än för fyra år sedan, men fortfarande finns verklighetsfrånvända människor som behöver vakna och inse att massinvandring av unga män, som av ekonomiska skäl söker sig till Sverige (vilket de inte kan klandras för) är det sämsta sättet att hjälpa – och det sker självfallet på bekostnad av andra i behov av större hjälp.

Någon som verkligen inte var emot vare sig nationsgränser eller folkgrupper var Herren Gud. I Bibeln kan vi ofta läsa om olika etniska folkgrupper, och ibland även olika karaktärdrag dem emellan. Ingenstans kan vi läsa att vissa människor har rätt att flytta till andra nationer/folkgrupper och förtjäna att bli försörjda resten av sina liv på andras bekostnad.

1 Mos. 11:8 Så spred Herren ut dem därifrån över hela jorden, och de måste upphöra att bygga på staden. 9 Den fick namnet Babel, eftersom Herren där förbistrade hela jordens språk, och därifrån spred han ut dem över hela jorden.

Se Lars Enarsons  berättigade varningar för Sverige, Europa och världen. Antikrist rike är i antågande.


Editor's Picks