Wernher von Brauns gravsten om himlavalvet, samt märkliga nödlandningar

von BraunNASAs raketforskare påminner om himlavalvet?

Ps. 19:1 The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.

(Ps. 19:2 Himlarna vittnar om Guds härlighet, himlavalvet förkunnar hans händers verk.)

Ovan psalm valde Wernher von Braun åt sig själv för sin gravsten som finns i Alabama i USA sedan begravningen 1977. Frågan är förstås varför NASA-pionjären och raketforskaren valde just denna vers som talar om det berömda bibliska himlavalvet (som är någonting annat är “himlarna”) som i psalmen beskrivs som ett fysiskt bevis för Guds skapelse. Om NASA har rätt i sin beskrivning av området ovanför oss så kan det  omöjligt finnas ett himlavalv som en barriär, för i Bibeln så beskrivs himlavalvet som något som kan “sträckas ut” och någonting som kan ses från jorden. Bibelns himlavalv beskrivs också vara hemvisten för sol, måne och stjärnor, som en dag i framtiden kommer att falla ner på jorden utan att jorden påverkas, samt utgör en begränsning av vattnet ovanför valvet och vattnet nedanför. Himlavalvet kan därför beskrivas som raka motsatsen till NASAs bild av himlen/rymden. Varför välja just denna bibelvers av alla verser i Bibeln för eftervärlden? Frågan är befogad också med tanke på de många anomalier som NASA producerat genom åren.

Versvalet inkluderas automatiskt i den stora plattjordkonspirationen som också handlar om formandet av NASA (1957) som i sin tur anses vara kopplad till formandet av The Antarctic Treaty som bildades i samma veva (1959) och som fastställer en lång rad restriktioner för privatpersoner och fartyg att ens närma sig Antarktis utan inbjudan och/eller övervakning. Saken blir inte bättre utav dokumentation (se film) där det framkommer att NASA, CIA, amerikans militär, etc, använder sig av en platt stationär jord, snarare än en snurrande glob, som grund för diverse uträkningar.

Wernher von Braun (1912-1977) var aktiv i nazityskland och misstänks för en rad övergrepp enligt vittnesmål från hans offer. Operation Paperclip var ett hemligt program efter andra världskriget där ca 1600 tyska vetenskapsmän, ingenjörer och tekniker överfördes till USA för att vara behjälpliga med att starta ett vapenprogram under von Brauns ledning. Von Braun och flera andra nazister slapp alltså straff för sin aktiva medverkan under kriget.

flightsMärkliga mellanlandningar

På det södra halvklotet förekommer en rad märkligheter vad gäller de vanliga rutterna mellan kontinenter eftersom planen vanligtvis gör mellanlandningar i norra halvklotet innan de åker tillbaka till södra halvklotet till sin destination. Exempelvis så mellanlandar man vanligtvis i London eller Senegal vid flyg från exempelvis Chile eller Brasilien till Sydafrika. Konspirationen bli än värre när de längre flygrutterna på det södra halvklotet inte kan följas på de sedvanliga internetsidorna för GPS-taggar på flyg (bara starter och landningar) till skillnad från flygrutterna i det norra halvklotet. Det går alltså inte att se på dessa flygsidor exakt hur dessa flygplan färdas. Det förekommer visserligen några långflygningar men de är få, dyra, ofta fullbokade eller inställda – förutom att det alltså inte går att följa de egentliga flygrutterna. Resenären Max Igan har under en flygtur till Australien visat i en berömd youtubefilm att flygplanets kompass inte överensstämde med hans egen medhavda kompass, så flygplanets egentliga rutt är osäkert.

Det finns också några kända nödlandningar som inte har några logiska förklaringar eftersom dessa rutter på den officiella jordgloben skulle varit så pass tids- och bränslekrävande att piloten inte skulle ha valt dem utan i stället letat efter första bästa säkra land med advekvat sjukvård. Man kan fråga sig varför en pilot väljer att göra en längre omväg i en krissituation då han borde ha valt en kortare och snabbare väg? Eller är svaret att det kanske inte var en omväg trots allt?

De berömda nödlandningarna är dessa:

#1) China Airlines från Taiwan till Los Angeles: emergency landing in Alaska

#2) Cathay Pacific från Hong Kong till Los Angeles: emergency landing in Alaska

#3) Qatar Airways från Chicago till Doha: emergency landing in Moscow

#4) Emirates från San Francisco till Dubai: emergency landing in Moscow

#5) Lufthansa från Shanghai till Munich: emergency landing in Moscow

#6) PIA Pakistani Airlines från Islamabad till London: emergency landing in Moscow

Det här är alltså stora frågor att utforska, men det går inte längre att göra sökningar på youtube eller google för att hitta de bästa filmerna pga censur. Du måste alltså i förväg känna till namnen på youtubekanalerna och göra sökningar i dem, samt passa på att leta upp ytterligare intressanta kanaler bland “följarlistorna”. Passa på att göra det nu, för i framtiden blir censuren hårdare och du kommer inte ens hitta youtubefilmer med kritik av känsliga officiella historier. Den film i ämnet (NASA, Antarktis, jordens form, etc) som de flesta rekommenderar är Mark Sargents Flat Earth Clues.


Editor's Picks